Club Brugge vol vertrouwen: "Zonder hem wonnen we ook tegen Anderlecht en AA Gent"

Club Brugge vol vertrouwen:
Maandag 13 maart 2017 - 18:15   I  

Club Brugge heeft niet veel geluk gekend met de kalender voor play-off I. Net nu het met veel geblesseerden zit, heeft het een loodzwaar schema in het begin van de play-offs. De eerste vier wedstrijd speelt het op verplaatsing tegen AA Gent, Anderlecht en Zulte Waregem.

Bij Club is onder andere Gouden Schoen Izquierdo zo'n zes weken buiten strijd. Gisteren werd de leidersplaats nog verspeeld aan Anderlecht. "We hadden erop gerekend om aan PO1 als leider te beginnen. Dat is door het gelijkspel van gisteren jammer genoeg niet gelukt. Nu weet je dat je punten goed moet maken", aldus manager Vincent Mannaert bij HLN. "Twee op leider Anderlecht, dat bij een gelijke stand altijd het pleit wint (bij een gelijk aantal punten wordt gekeken naar de stand uit de reguliere competitie, nvdr). Maar goed, we hebben het nog in handen. We spelen twee keer tegen Anderlecht. Daarin zullen we twee keer voor de overwinning moeten gaan."

"Beginnen op het veld van AA Gent is moeilijk, maar het is vergelijkbaar met vorig seizoen. Toen speelden we van de eerste vier matchen ook drie keer uit. Dan heb je wel het voordeel dat je in de terugronde nog drie wedstrijden voor eigen publiek kan spelen. Alleen missen we in de eerste matchen wel een aantal sterkhouders, zoals bijvoorbeeld Izquierdo. Gelukkig hebben we een brede en kwalitatief sterke kern. Tegen Anderlecht en AA Gent wonnen we ook zonder onze Gouden Schoen."

TAGS  I  club brugge  I   vincent mannaert

woensdag 22 maart 2023

dinsdag 21 maart 2023

maandag 20 maart 2023