'Kompany wrijft zich in de handen na verrassend nieuws over smaakmaker'

'Kompany wrijft zich in de handen na verrassend nieuws over smaakmaker'
Woensdag 13 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Anderlecht vierde zondag feest na de overwinning tegen KV Kortrijk. Ze verzekerden zich op de laatste speeldag van de Champions' play-offs en mogen zich dus opmaken voor zes topwedstrijden. Ondertussen is iedereen ook al bezig met komende zomer.

Want er staat weer heel wat te gebeuren op Neerpede. Zo zouden Joshua Zirkzee en Christian Kouamé bijvoorbeeld terugkeren naar respectievelijk Bayern München en Fiorentina. Bij Anderlecht zouden ze liefst één van de twee spitsen houden. Anders zal het weer tijd vergen om automatismen in de ploeg te krijgen naar volgend seizoen toe.

Beide spitsen leken op het eerste zicht te duur, maar volgens CEO Peter Verbeke is een transfer niet uitgesloten. "Het halen van Europees voetbal zou een versnelling betekenen van ons businessplan", zei hij eerder al. Kompany weet dus wat hem te doen staat.

Volgens Het Laatste Nieuws heeft de entourage van Zirkzee laten weten dat een verlengd verblijf toch niet zo onwaarschijnlijk is als het lijkt. De Nederlander voelt zich goed bij Anderlecht en kan er onder Kompany rekenen op voldoende speelminuten. Een gunstig Europees ticket behalen lijkt wel een must. Voor Zirkzee zelf, maar ook voor de financiële middelen.

Poll: Denk je dat één van de twee huidige spitsen volgend seizoen nog bij Anderlecht speelt?

TAGS  I  Anderlecht  I  Bayern München  I  Fiorentina

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022