CEO Peter Verbeke verrast iedereen met opvallende plannen voor spitsenduo

CEO Peter Verbeke verrast iedereen met opvallende plannen voor spitsenduo
Dinsdag 12 april 2022 - 07:30   I   door Redactie

Anderlecht verzekerde zich afgelopen weekend van een plek bij de top vier. Het kostte wel bloed, zweet en tranen, maar bij paars-wit zijn ze uiteraard bijzonder tevreden. Ondertussen is Peter Verbeke ook al bezig met volgend seizoen.

Want wat zal er gebeuren met huurlingen Joshua Zirkzee en Christian Kouamé? En wat met sterkhouders Sergio Gómez of Yari Verschaeren? Over het spitsenduo is hij duidelijk. "We hebben de hoop op een verlengd verblijf van Zirkzee en Kouamé nog niet opgegeven", zei hij bij De Tribune.

"Kouamé heeft bijvoorbeeld nog een langlopend contract bij Fiorentina, waardoor de Italiaanse club wil cashen", aldus de CEO. "Bij Zirkzee is het een ander verhaal. Daarin moeten we afwachten wat hij en zijn makelaar willen. Indien we Europees voetbal halen, hebben we voor beide spelers wel meer troeven in handen."

Des te belangrijker worden de play-offs en de bekerfinale dus. Een Europees ticket hadden ze bij Anderlecht niet ingecalculeerd. "Als het er toch zou komen, zal er meer budget zijn", zei hij bij Sporza. "Dan kunnen we bepaalde spelers die gegeerd zijn als Verschaeren of Gomez misschien wel houden."

Poll: Wie vind jij de beste spits van Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Fiorentina

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024