'Groot probleem voor Club: Nóg een sterkhouder op weg naar de uitgang'

'Groot probleem voor Club: Nóg een sterkhouder op weg naar de uitgang'
Zaterdag 09 april 2022 - 11:00   I   door Redactie

Het wordt een drukke zomer bij Club Brugge. Enkele sterkhouders worden nadrukkelijk gelinkt aan een transfer en dus mogen we ook aan inkomende zijde heel wat verwachten van blauw-zwart.

In de winter haalde Club Sargis Adamyan binnen. De 28-jarige spits wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Hoffenheim, maar Club bedong wel een aankoopoptie van drie miljoen euro. Hij maakt indruk bij blauw-zwart met vijf doelpunten in acht competitiewedstrijden.

Er wachten hem nog spannende weken met de play-offs. "Ik focus me tot de zomer op Brugge. Ik sta open voor alles. Op mijn leeftijd maak ik me er niet zo druk over, ik ben geen achttien meer", was de Armeen duidelijk bij Het Laatste Nieuws.

Het ziet er toch naar uit dat hij na het seizoen gewoon zal terugkeren naar Duitsland. "De Bundesliga is een 'geile' competitie, dat zeg ik eerlijk", stelde hij. "Mijn grote doel nu is de titel met Brugge, daarna zien we wat het beste voor mij is." Vincent Mannaert moet dus vermoedelijk ook op zoek naar een nieuwe spits.

Poll: Vind jij dat Club Brugge de aankoopoptie moet lichten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hoffenheim

zaterdag 20 april 2024

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024