'Anderlecht krijgt plots verrassend nieuws over transfer van sterkhouder'

'Anderlecht krijgt plots verrassend nieuws over transfer van sterkhouder'
Dinsdag 05 april 2022 - 08:00   I   door Redactie

Anderlecht wipte afgelopen weekend over AA Gent naar de vierde plaats en mag zich stilaan opmaken voor de zes topmatchen in de Champions' Play-Offs. Al mogen ze nu in principe ook geen steken meer laten vallen tegen KV Kortrijk.

Charleroi kreeg een flink pak slaag in het Lotto Park. Een glansrol was weggelegd voor Christian Kouamé. Net als Joshua Zirkzee is Kouamé op huurbasis actief bij Anderlecht. Ze zouden beide spitsen nochtans graag definitief overnemen, maar in principe keren ze na het seizoen terug naar respectievelijk Bayern München en Fiorentina.

Volgens La Dernière Heure is het quasi onmogelijk dat paars-wit Kouamé zal kunnen houden. Fiorentina zou de maximumprijs verlangen en die financiële middelen heeft Anderlecht (voorlopig) niet. Zelfs het volledige salaris van Kouamé overnemen zou onmogelijk zijn.

De Waalse krant schrijft zelfs dat de kans groter is dat Joshua Zirkzee langer bij Anderlecht blijft. Nog een extra jaar huren zou alvast tot de mogelijkheden behoren. Bij Bayern heeft hij nog maar een contract van één jaar, dus dan zou de Nederlander daar eerst moeten verlengen vooraleer hij opnieuw verhuurd kan worden. Afwachten geblazen dus.

Poll: Denk je dat Kouamé en Zirkzee volgend seizoen nog bij Anderlecht spelen?

TAGS  I  Anderlecht  I  AA Gent  I  KV Kortrijk  I  Bayern München  I  Fiorentina  I  Charleroi

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022