Hein Vanhaezebrouck haalt fel uit na stunt Anderlecht: "Dit kan gewoon niet"

Hein Vanhaezebrouck haalt fel uit na stunt Anderlecht:
Zondag 03 april 2022 - 21:30   I   door Redactie

Wat een tristesse bij AA Gent zondag. Het puntenverlies op Cercle Brugge gecombineerd met de winst van Anderlecht maakt dat de Buffalo's play-off 1 dreigen te missen.

En dat was allerminst naar de zin van Hein Vanhaezebrouck. De Gent-coach was na afloop van de 2-2 op Cercle Brugge enorm slechtgezind omdat hij de stunt van Anderlecht later op de avond natuurlijk al voelde aankomen. Hij had het vooral moeilijk met de  snelle 1-1 amper één minuut na de 0-1.

"Het waren niet twee 17-jarigen die bij die fase betrokken waren, dit kan gewoon niet", haalde hij in de eerste plaats uit naar zijn verdediging. "We maken niet veel goals en geven er gelukkig ook weinig weg. Maar zoals we vandaag die eerste goal weggeven, die kom je tekort op het einde."

"Het was in de tweede helft onze fout om niet meer te voetballen", wees hij vervolgens naar... de verdediging. "We hebben alleen maar lange ballen getrapt, achteraan is er geen enkele moeite meer gedaan om uit te voetballen als verdediging."

Verwijten

Omdat je zo natuurlijk je beste spelers overslaat. "Tissoudali heeft nog amper twee ballen gezien. Dat is AA Gent niet", besloot HVH. "We wachtten af en hoopten om te overleven, dat hoort niet thuis op het topniveau. Dat kunnen we alleen onszelf verwijten."

Poll: Vind je dat Vanhaezebrouck gelijk heeft?

TAGS  I  Cercle Brugge  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  Antwerp  I  OHL

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024