Unibet Experts waarschuwen: "Dat is echt een statement naar Anderlecht toe"

Unibet Experts waarschuwen:
Vrijdag 01 april 2022 - 10:00   I   door Redactie

De interlandbreak zit erop en de laatste rechte lijn naar de play-offs kan worden ingezet. Anderlecht neemt het zondag op tegen Charleroi, de zesde in de stand. Bij Unibet kan je ook dit weekend weer heel wat geld verdienen.

Expert Alex verwacht alleszins een mooie wedstrijd tussen Anderlecht en Charleroi. "Anderlecht zat en zit in een goede flow ondanks het feit dat ze een belangrijke match verloren hebben tegen AA Gent", zei hij. "Zij moeten gewoon alles winnen voor de Champions' Play-Offs en dan zien wat Gent gaat doen."

De strijd voor play-off 1 is alleszins nog niet gestreden. "Iedereen heeft nu evenveel druk, dus dat kan ervoor zorgen dat iemand een misstap zal maken. Anderlecht heeft in vier van zijn laatste vijf thuiswedstrijden minstens twee keer gescoord", haalde hij de statistieken boven.

Het zal geen gemakkelijke opdracht worden voor Anderlecht. "Charleroi heeft in de laatste tien wedstrijden acht keer niet verloren", stelde Alex. "Het laatste resultaat was een 5-0-overwinning tegen Cercle Brugge en dat was wel een statement. Misschien hebben ze nu wel hun vorm te pakken naar de eindspurt toe."

Conclusie

Zowel Dimi als Alex verwachten veel doelpunten in de wedstrijd tussen de vijfde en de zesde in de stand. Dimi zet zijn geld op meer dan twee doelpunten, terwijl Alex gaat voor beide teams scoren. Goals, goals, goals dus volgens de experts.

Bekijk de volledige aflevering hieronder:

Poll: Denk jij dat er meer dan twee doelpunten gaan vallen in Anderlecht-Charleroi?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  AA Gent  I  Cercle Brugge

zondag 28 april 2024

zaterdag 27 april 2024

vrijdag 26 april 2024