Arsène Wenger hakt eindelijk knoop door en neemt verrassend besluit over toekomst bij Arsenal

Arsène Wenger hakt eindelijk knoop door en neemt verrassend besluit over toekomst bij Arsenal
Zaterdag 11 maart 2017 - 22:44   I  

Na enkele smadelijke nederlagen tegen Liverpool en Bayern München heeft Arsenal vanavond weer aangeknoopt met de zege. In de FA Cup won het met 5-0 van Lincoln City. Zo bereikt het de halve finale van de FA Cup.

Er is al een tijdje onduidelijkheid over de toekomst van Wenger. Sommige fans willen hem zo snel mogelijk zien vertrekken. Na de wedstrijd sprak Wenger openlijk over zijn toekomst bij Arsenal. "Mijn voorkeur is om hier te blijven. Laten we niet teveel over mij praten, zoals de laatste tijd het geval is geweest. Ik probeer zoals altijd alles voor deze club te doen. En ik zal dat ook blijven doen zolang ik hier ben", vertelde hij aan L'Equipe.

"Voor hoelang nog? Dat weet ik op dat moment niet. Maar ik heb altijd veel loyaliteit getoond en ik zou liever hier blijven. Ik concentreer mij op mijn werk zoals ik altijd heb gedaan. Ik laat andere mensen mijn prestaties beoordelen. Ze blijven maar praten, dat betekent niet dat ze gelijk hebben. Wij moeten hen op het veld laten zien waarvoor we betaald worden." Wenger wil dus wel degelijk blijven. Dat betekent echter niet of hij volgend seizoen sowieso nog coach zal zijn bij Arsenal. Mogelijk geeft het bestuur nu toch eindelijk toe aan de druk van de supporters.

TAGS  I  arsene wenger  I   arsenal

maandag 8 augustus 2022

zondag 7 augustus 2022

zaterdag 6 augustus 2022

vrijdag 5 augustus 2022