'Operatie Exit bij Real Madrid: Hazard mag weg voor déze absurde transfersom'

'Operatie Exit bij Real Madrid: Hazard mag weg voor déze absurde transfersom'
Donderdag 24 maart 2022 - 07:30   I   door Redactie

Real Madrid staat op kop in de Spaanse competitie en stootte ook door naar de kwartfinales van de Champions League. Toch willen ze naar volgend seizoen toe hun spelerskern serieus uitdunnen om jongere spelers binnen te halen.

Denk maar aan Kylian Mbappé. Hij flirt al een hele tijd met de Koninklijke en in de zomer lijkt het er dan ook van te gaan komen. Daarnaast willen ze ook enkele overbodige spelers kwijtspelen. Gareth Bale, Isco en Marcelo mogen vertrekken door hun aflopende contract.

Jesus Vallejo, Dani Ceballos, Luka Jovic en Mariano Diaz mogen ook beschikken volgens AS. De situatie van Eden Hazard wordt met de dag penibeler en beide partijen zijn overeengekomen dat een transfer de beste oplossing is. De Rode Duivel werd nochtans in 2019 met hoge verwachtingen binnengehaald. 115 miljoen euro betaalden ze toen voor hem.

Hij kon zich nooit echt doorzetten en zijn salaris vormt een groot probleem. Lille, Newcastle United en Chelsea zien een transfer wel zitten. Volgens AS zijn ze bij Real bereid om mee te werken als er een bod komt van minstens 40 miljoen euro. Wie had dat drie jaar geleden kunnen denken?

Poll: Denk jij dat Hazard volgend seizoen nog bij Real Madrid speelt?

TAGS  I  Real Madrid  I  Rode Duivels  I  Lille  I  Newcastle United  I  Chelsea

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022

woensdag 28 september 2022

dinsdag 27 september 2022