Anderlecht-sterkhouder doet merkwaardige onthulling over amokmaker Lamkel Zé

Anderlecht-sterkhouder doet merkwaardige onthulling over amokmaker Lamkel Zé
Donderdag 17 maart 2022 - 21:15   I   door Redactie

Didier Lamkel Zé laat niemand onberoerd. De Kameroener keerde terug uit Rusland en zal vermoedelijk weldra op huurbasis aan de slag gaan bij Metz. Bij Antwerp heeft hij nog een contract tot medio 2023.

Wesley Hoedt speelde samen met hem bij de Great Old, maar ook hij heeft het niet zo op de aanvaller. "Ik moet oppassen met wat ik zeg, want daar ben ik soms te eerlijk in", aldus Hoedt bij Eleven Insiders. "Maar hij ging echt wel vaak te ver."

"Als je met één iemand een probleem hebt, dan kan het nog aan de andere liggen. Maar als je met een heel elftal een probleem hebt ... Als ik echt oprecht zeg wat ik denk, dan ga ik mensen beschadigen en dat is ook niet de bedoeling", ging hij verder.

Toch vindt de Anderlecht-verdediger verrassend genoeg dat Lamkel Zé beter begeleid had moeten worden. "Hij was wel heel goed op het veld. Met de juiste begeleiding is hij echt wel een geweldige voetballer. Het is zonde, maar op een gegeven moment was het zover dat de club echt moest ingrijpen", sloot hij af.

Poll: Had Antwerp meer moeten doen om Lamkel Zé in het gareel te houden?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Metz

dinsdag 27 september 2022

maandag 26 september 2022

zondag 25 september 2022

zaterdag 24 september 2022