Gert Verheyen wijst Anderlecht-sterkhouder terecht na topper tegen Antwerp

Gert Verheyen wijst Anderlecht-sterkhouder terecht na topper tegen Antwerp
Dinsdag 15 maart 2022 - 18:00   I   door Redactie

Anderlecht versloeg Antwerp zondag met 2-1. Paars-wit domineerde de wedstrijd en klom dankzij de overwinning over Antwerp naar de derde plaats. Joshua Zirkzee was in vorm en scoorde een prachtig doelpunt.

De Nederlandse spits wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Bayern München. Hij zou er graag volgend seizoen zijn kans wagen, maar volgens Gert Verheyen moet er dan toch nog het een en ander veranderen, namelijk zijn 'high intensity runs' of het aantal loopacties aan hoge snelheid.

"Jouw einddoel is niet België, dan spreken we over de Europese top. Dan denk ik dat het nodig zal zijn om het aantal intense loopacties op te drijven", richtte Verheyen zich tot Zirkzee bij Extra Time. "Dat gekoppeld aan meer diepgang, dan ben ik gewoon overtuigd dat je meer kansen zal krijgen en meer gaat scoren."

Het is maar de vraag of Bayern München zijn aflopende contract zal verlengen, want we naderen het einde van de competitie. Ook in Duitsland zijn ze veel bezig met data en dat spreekt niet echt in het voordeel van Zirkzee. Desondanks kan hij wel fraaie statistieken voorleggen met 13 doelpunten en 7 assists in 29 competitiewedstrijden.

Poll: Wie is de beste Anderlecht-spits?

TAGS  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Bayern München

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024

maandag 13 mei 2024