Alexander Blessin kan zich niet inhouden en laat zich uit over Yves Vanderhaeghe

Alexander Blessin kan zich niet inhouden en laat zich uit over Yves Vanderhaeghe
Vrijdag 11 maart 2022 - 12:30   I   door Redactie

Bij KV Oostende zijn ze nog altijd aan het bekomen van het vertrek van Alexander Blessin. Dat ze uiteindelijk uitkwamen bij Yves Vanderhaeghe als vervanger was voor velen een verrassing.

Ook voor Blessin zelf. Dat bekent hij in een interview met Het Nieuwsblad. "Toegegeven: ik was verrast toen Yves Vanderhaeghe werd aangesteld. Hij zette KV Kortrijk en Cercle Brugge wel naar zijn hand, maar ik had niet verwacht dat Vanderhaeghe in het spectrum trainers zat waar KVO naar keek."

Niet echt een compliment natuurlijk. Terwijl Vanderhaeghe het net kotsbeu is dat hij als een 'gevoelstrainer' omschreven wordt. Al wil de Duitser ook niet te negatief doen over zijn opvolger. "Als je er echter iets langer over nadenkt: KVO wilde een trainer die de competitie kent en weet hoe hij een ploeg in 1A moet houden."

"Ik ben blij dat dat gelukt is. Nu Genoa nog." Blessin verkeert met zijn nieuwe Italiaanse club nog altijd in acuut degradatiegevaar. Sinds hij in de Serie A aan de slag ging met Genoa verloor hij nog niet, maar won hij ook nog niet. Met zes gelijke spelen op rij schiet je natuurlijk niets op.

Poll: Snap je de verbazing van Blessin?

TAGS  I  KV Oostende  I  Club Brugge  I  Genoa  I  Cercle Brugge  I  KV Kortrijk

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024