Hein Vanhaezebrouck keert met Gent gefrustreerd terug uit Griekenland

Hein Vanhaezebrouck keert met Gent gefrustreerd terug uit Griekenland
Donderdag 10 maart 2022 - 20:33   I   door Redactie

AA Gent trok donderdag naar PAOK, de nummer twee uit de Griekse competitie. Er waren langs beide kanten weinig uitgespeelde kansen, maar PAOK trok wel aan het langste eind. Volgende week is de terugwedstrijd in de Ghelamco Arena.

PAOK-Gent 1-0

Pas na 21 minuten kregen we echt doelgevaar. Biseswar haalde de achterlijn en zette goed voor, maar de Griekse aanvallers kregen de bal niet in doel verwerkt. Dat was meteen de enige grote kans van de eerste helft.

In de tweede helft was het opnieuw PAOK dat eerst kon dreigen. Kurtic gooide na een hoekschop de bal goed voor doel, maar Akpom kopte net naast. Amper een minuut later dan toch eens Gent. Paschalakis kon de bal niet klemmen na een trap van De Sart. Castro-Montes tikte in de rebound binnen, maar hij stond buitenspel. Afgekeurd.

Enkele minuten later kreeg PAOK een vrije trap net buiten de zestien. Enkele spelers in de muur sprongen, waardoor de trap van Kurtic afweek en in doel belandde. Een zeer jammerlijk resultaat, maar niet onomkeerbaar in de eigen Ghelamco Arena.

Poll: Denk je dat Gent nog zal doorstoten naar de volgende ronde?

TAGS  I  AA Gent  I  PAOK

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024