Supertalent Rayane Bounida krijgt al hevige kritiek na voorstelling bij Ajax

Supertalent Rayane Bounida krijgt al hevige kritiek na voorstelling bij Ajax
Dinsdag 08 maart 2022 - 11:30   I   door Redactie

Anderlecht is een van zijn grootste talenten kwijt. Rayane Bounida tekende een contract tot medio 2025 bij Ajax. Bij Anderlecht balen ze, terwijl ze bij Ajax hopen dat hij ooit potten zal breken in de A-kern.

Voor een 16-jarige is het wel bijzonder dat een club hem op die manier voorstelt op de officiële clubkanalen. Het maakt nog maar eens duidelijk in hoeverre ze gelukkig zijn met de komst van Bounida. Heel wat Ajax-supporters zijn uiteraard tevreden met zijn komst, maar er komt toch ook kritiek op de jonge aanvaller.

Hij kreeg namelijk het nummer 34 toegewezen. Dat was het rugnummer van Abdelhak Nouri, een Ajacied die na hartfalen blijvende schade opliep. De familie Bounida heeft echter een goede band met de familie Nouri, maar toch zijn er enkele supporters die zich er vragen bij stellen.

Daarnaast maken ook enkele supporters de opmerking dat Rayane eerder nog zei dat zijn hart bij Anderlecht lag en dat wordt uiteraard niet gesmaakt. Afwachten of hij de torenhoge verwachtingen de komende jaren kan inlossen.

Poll: Had Anderlecht meer moeite moeten doen voor hem?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024