'Geen Club Brugge meer: Schreuder moet volgend seizoen déze ploeg trainen'

'Geen Club Brugge meer: Schreuder moet volgend seizoen déze ploeg trainen'
Zondag 06 maart 2022 - 08:00   I   door Redactie

Het kan natuurlijk altijd nog keren als hij straks kampioen speelt met Club Brugge, maar het ziet er op dit moment naar uit dat Alfred Schreuder maar een tussenpaus zal zijn bij blauw-zwart.

En dan is het de vraag waar hij volgend seizoen aan de slag gaat. Alvast Sjaak Swart weet waar de Nederlander het best zou passen. In het programma Bij Andy in de Auto vindt het Ajax-icoon dat Schreuder naar Amsterdam moet terugkeren. "Alfred weet overal wel van en kent de club."

Niet voor het eerst dat Swart zich uit als Schreuder-fan. In 2020 nog pleitte hij er bij Ajax voor om Schreuder na diens vertrek bij Hoffenheim binnen te halen. "Ik heb in zijn tijd als assistent-trainer van Ajax absoluut van Alfred genoten", vertelde hij toen in De Telegraaf.

"Hij deed veel nabesprekingen en leidde bijna alle tactische trainingen. Alfred staat voor het echte Ajax-spel", argumenteerde hij. "Als je de spelers spreekt, vinden ze het stuk voor stuk jammer dat hij wegging." Afwachten of er ook iets van in huis komt.

Poll: Zou jij Schreuder volgend seizoen graag terug zien gaan naar Ajax?

TAGS  I  Club Brugge  I  Hoffenheim  I  Ajax

zondag 3 juli 2022

zaterdag 2 juli 2022

vrijdag 1 juli 2022

donderdag 30 juni 2022