'Alfred Schreuder hakt belangrijke knoop door over Charles De Ketelaere'

'Alfred Schreuder hakt belangrijke knoop door over Charles De Ketelaere'
Zaterdag 05 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Het einde van de reguliere competitie nadert en het belooft nog een spannende strijd te worden voor de top vier. Puntenverlies kan dodelijk zijn. Club Brugge trekt zaterdag naar Seraing.

Seraing vecht tegen de degradatie, maar gemakkelijk zal het vermoedelijk niet worden voor blauw-zwart. Het veld ligt er al weken enorm slecht bij en daarnaast kreeg Club ook een zware tik van AA Gent. Seraing verloor thuis op het nippertje van Antwerp en hield er bijna Anderlecht in bedwang in de beker.

In principe zou het natuurlijk niet fout mogen gaan voor Club. Zeker niet als je weet dat Charles De Ketelaere vermoedelijk terugkeert in de basis. Hij traint weer mee met de groep en lijkt dus klaar om zijn ploeg de drie punten te schenken.

Als De Ketelaere fit is, speelt hij altijd. Wie verhuist dan naar de bank? Volgens La Dernière Heure bestaat er zelfs geen twijfel over. Alfred Schreuder zou de knoop zelfs al doorgehakt hebben. Noa Lang zit niet in de beste periode van zijn carrière en mag zich opmaken voor een plaats op de bank.

Poll: Zou jij Noa Lang slachtofferen voor Charles De Ketelaere?

TAGS  I  Club Brugge  I  Seraing  I  Antwerp  I  Anderlecht  I  AA Gent

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024