Lior Refaelov kan het niet laten en dient Club Brugge serieuze mokerslag toe

Lior Refaelov kan het niet laten en dient Club Brugge serieuze mokerslag toe
Donderdag 03 maart 2022 - 08:30   I   door Redactie

Lior Refaelov speelde in het verleden bij Club Brugge en Antwerp. Tegenwoordig speelt hij in het paars-witte shirt van Anderlecht. De 35-jarige middenvelder ziet een groot verschil tussen de drie topclubs.

Anderlecht was lang de grootste club in België. Veel supporters vinden dat Club Brugge stilaan die titel verdient, maar Lior Refaelov wil daar niet van weten. "Je merkt aan alles dat Anderlecht de grootste club is van België", zei hij op de clubwebsite. "De aandacht van de media is hier nog veel groter dan bij de andere clubs waar ik heb gespeeld."

"Mijn ambitie is om Anderlecht weer naar de top te brengen en daarom ben ik ook naar hier gekomen", ging hij verder. "Ik wil prijzen winnen met de ploeg. Onze ambitie voor dit jaar is het behalen van de top vier en hopelijk kunnen we de bekerfinale halen."

Anderlecht neemt het donderdag in eigen huis op tegen Eupen. In de heenwedstrijd werd het 2-2. Eupen hield afgelopen weekend leider Union nog in bedwang. Die wedstrijd eindigde op 0-0. Een simpele klus zal het dus niet worden voor Anderlecht.

Poll: Denk je dat Anderlecht zal doorstoten naar de finale?

TAGS  I  Club Brugge  I  Anderlecht  I  Antwerp  I  Eupen  I  Union

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024