Degryse voorspelt problemen bij Club: "Een wereld van verschil met die twee"

Degryse voorspelt problemen bij Club:
Dinsdag 01 maart 2022 - 13:00   I   door Redactie

Club Brugge won zondag overtuigend van Antwerp. Woensdag wordt Jan Breydel opnieuw gevuld voor de bekerwedstrijd tegen AA Gent. Marc Degryse verwacht een andere wedstrijd dan tegen Antwerp.

"Intussen zit AA Gent weer volop in de race voor een plek in de top vier", stelde Marc Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Als je twee keer met een man minder weet te winnen van Eupen en Standard, ben je zonder discussie mentaal sterk. Hun verdediging staat er de jongste weken ook."

In de heenwedstrijd was het niet de verdediging die het liet afweten, maar wel de aanvallers.  "Tissoudali en Depoitre voor AA Gent zijn wat het duo Vanzeir-Undav voor Union is. Met of zonder die twee, dat is een wereld van verschil. AA Gent heeft trouwens een betere kern dan Antwerp", aldus de analist.

Club Brugge mag alleszins niet de fout maken om te denken dat de finale al binnen is, want de Buffalo's spelen sterk én mentaal zit het er ook bijzonder goed. Woensdagavond weten we wie de eerste finalist is van de Croky Cup. Een dag later spelen Anderlecht en Eupen voor de laatste plek in de finale.

Poll: Wie heeft de beste kern van de halve finalisten?

TAGS  I  Club Brugge  I  Antwerp  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Eupen

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024