'Vincent Kompany door strenge schorsing toch aan handen en voeten gebonden'

'Vincent Kompany door strenge schorsing toch aan handen en voeten gebonden'
Maandag 28 februari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Meestal blijft hij de rust zelve, maar in de slotfase van OHL-Anderlecht kon Vincent Kompany zich niet beheersen. En dat levert hem nu een schorsing op.

In de halve finale van de beker tegen Eupen donderdag zal de Anderlecht-trainer volgens La Dernière Heure nog zijn ding kunnen doen langs de zijlijn, maar komende zondag in de competitiematch tegen KV Oostende moet hij vanop de tribune of loge toekijken.

En daar wordt volgens de krant streng op toegezien. Kompany krijgt dan wel nog toegang tot het Lotto Park, maar eens in het stadion zijn de neutrale zones en de kleedkamers voor hem opeens verboden zones. 

De bedoeling is om te vermijden dat de trainer contact zou hebben met de spelers of met zijn technische staf op de bank, direct of indirect. Het zou immers niet de eerste keer zijn dat er een poging gedaan wordt om die regels te omzeilen.

Officieel

Eens de wedstrijd gedaan is mag Kompany wel weer in de kleedkamer komen, maar daar blijft het dan ook bij. Omdat hij officieel niet aangeduid stond als hoofdtrainer, mag hij ook niet op de persconferentie plaatsnemen. 

Poll: Denk je dat Kompany een poging zal doen om de regels te omzeilen?

TAGS  I  OHL  I  Anderlecht  I  Eupen  I  KV Oostende

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024