Vincent Kompany wijst plots naar Club Brugge: "Dan is er angst en twijfel"

Vincent Kompany wijst plots naar Club Brugge:
Zaterdag 26 februari 2022 - 20:45   I   door Redactie

Anderlecht neemt het zaterdagavond op tegen OHL. Union speelde al verrassend gelijk tegen Eupen en dus kunnen de concurrenten een goede zaak doen.

De statistieken spreken niet echt in het voordeel van Anderlecht. De laatste drie wedstrijden tegen OHL kon paars-wit niet winnen, maar met die reeks is Kompany niet bezig. "Ik trek me juist op aan eerder negatieve reeksen. Ik ga er dan vanuit dat de overwinning er binnenkort aankomt", staat te lezen op de clubwebsite.

Vincent Kompany wil zich alleen bezighouden met de top drie. "Ik kijk altijd naar boven. Als je naar beneden kijkt, dan val je, dan is er angst en twijfel", aldus Kompany. Twee weken geleden speelde Club Brugge tegen concurrent Charleroi. Bij blauw-zwart was er toen toch de nodige druk en daar keken ze toen bijvoorbeeld wél naar onder.

Ze wonnen die wedstrijd uiteindelijk wel en er leek ook allesbehalve sprake van angst en twijfel. De overwinning was zelfs oververdiend voor Club. Afwachten of Vincent Kompany met zijn tactiek eindelijk eens de drie punten kan pakken tegen OHL.

Poll: Maakt Anderlecht dit seizoen kans op de titel?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  Union  I  Eupen  I  OHL  I  Charleroi

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024

dinsdag 30 april 2024