'Tessa Wullaert kan Anderlecht verrassend verlaten voor spectaculaire transfer'

'Tessa Wullaert kan Anderlecht verrassend verlaten voor spectaculaire transfer'
Woensdag 23 februari 2022 - 16:30   I   door Redactie

Tessa Wullaert is er nog altijd niet goed van dat ze geblesseerd forfait moest geven voor de Red Flames, maar misschien baalt ze straks nog meer.

Want ze mag dan sterkhoudster zijn bij Anderlecht, dat wil niet zeggen dat haar toekomst verzekerd is. Integendeel, bij paars-wit zou er immers bezuinigd worden bij de vrouwenploeg en dat zou wel eens verstrekkende gevolgen kunnen hebben voor Wullaert.

"Bijzonder jammer als dat klopt”, zucht de aanvalster in Het Nieuwsblad. "Met het loon van één speler bij de mannen kan je makkelijk het volledige budget van de vrouwenploeg betalen." Maar dat zal dus niet gebeuren.

En zo concludeert de krant dat de kans bestaat dat Wullaert vertrekt, ook al wil ze dat niet per se. Als het effectief van dat is, wordt het na Wolfsburg en Manchester City sowieso opnieuw een transfer naar het buitenland.

Statistieken

Sowieso een topploeg, want met haar fenomenale statistieken en op haar leeftijd - op haar 28ste is ze bezig aan haar beste jaren - kan ze overal in Europa terecht. Dat bewijzen de concrete aanbiedingen die er in de afgelopen wintermercato op tafel lagen voor haar.

Toen meldden zich verschillende Scandinavische clubs. In Noorwegen of Zweden kon Wullaert een veelvoud gaan verdienen in vergelijking met hetgeen ze nu opstrijkt bij Anderlecht. Die interesse zal niet zomaar verdwenen zijn.

Poll: Snap je dat Anderlecht wil besparen op de vrouwenploeg?

TAGS  I  Anderlecht  I  Red Flames

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024