Eden Hazard zakt door de grond van schaamte na nieuwe tegenvaller

Eden Hazard zakt door de grond van schaamte na nieuwe tegenvaller
Zaterdag 12 februari 2022 - 16:15   I   door Redactie

Dat Eden Hazard geen plezante tijden meemaakt bij Real Madrid is nog een understatement. Hij maakt meer minuten op de bank dan op het veld. Ook tegen Villareal start hij gewoon op de bank.

Op zich is het niet meer onlogisch dat de Rode Duivel niet mag starten van Carlo Ancelotti. Toch had Hazard zaterdag wél gehoopt op een basisplaats. Spits Karim Benzema is immers geblesseerd en dus moest er geschoven worden. De Italiaanse coach kiest verrassend genoeg voor Gareth Bale.

De Welshman kwam al sinds augustus niet meer in actie, maar toch krijgt hij nog de voorkeur op onze landgenoot. Bale kreeg vorige week nog heel wat kritiek over zich heen. Toen Hazard klaar was met opwarmen, stuurde Ancelotti hem gewoon weer naar de bank. Bale kon zijn lach niet inhouden.

Maar nu krijgt hij dus wel de voorkeur op Hazard en het kan niet anders dat dit de pijnlijkste steek is die Ancelotti hem kon geven. Volgende week is er het Champions League-duel tegen PSG. Ancelotti beweerde een tijdje geleden dat Hazard dan wél zou spelen. Benieuwd of hij zich aan zijn woord houdt.

Poll: Moet Eden Hazard zo snel mogelijk weg bij Real Madrid?

TAGS  I  Real Madrid  I  Villareal  I  PSG  I  Rode Duivels

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024