'Anderlecht haalt opgelucht adem na schandaal met Overmars bij Ajax'

'Anderlecht haalt opgelucht adem na schandaal met Overmars bij Ajax'
Donderdag 10 februari 2022 - 12:30   I   door Redactie

Zondag stapte directeur voetbalzaken Marc Overmars op bij Ajax. Hij wordt beschuldigd van seksueel overschrijdend gedrag en dus moeten de Amsterdammers op zoek naar een nieuwe directeur.

Volgens Nederlandse media ging de naam van Peter Verbeke rond in de Johan Cruijff ArenA. Hij levert uitstekend werk bij Anderlecht en dat is in Amsterdam dus ook niet onopgemerkt voorbijgegaan. Paars-wit hoopt natuurlijk dat zijn CEO gewoon aan boord blijft.

De Telegraaf komt nu wel met goed nieuws, want bij Ajax zouden ze niet meer overtuigd zijn van Verbeke. "Intern zou Van der Sar dit tijdelijk kunnen opvangen en vorig jaar heeft Ajax technisch directeur Gerry Hamstra van SC Heerenveen gecontracteerd als rechterhand van Overmars", schrijven ze.

De kans is groot dat Hamstra de taken van Overmars op zich neemt. Als dat er toch niet van zou komen, denken ze aan Marcel Brands, Jordy Zuidam, Max Huiberts, Patrick Kluivert, Marco Van Bastern en Jordi Cruijff. Anderlecht moet voorlopig dus niet vrezen voor een vertrek van Peter Verbeke.

Poll: Levert Peter Verbeke goed werk bij Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Ajax  I  SC Heerenveen

vrijdag 12 april 2024

donderdag 11 april 2024

woensdag 10 april 2024

dinsdag 9 april 2024

maandag 8 april 2024