Kompany zit met een groot probleem bij Anderlecht: "Hebben er genoeg van"

Kompany zit met een groot probleem bij Anderlecht:
Donderdag 10 februari 2022 - 10:30   I   door Redactie

Anderlecht staat momenteel vierde, maar is allesbehalve zeker van een plaats in de Champions' Play-offs. Zaterdag trekken ze naar Zulte Waregem. In principe dus zeker een haalbare kaart voor paars-wit.

En we mogen doelpunten verwachten. Anderlecht heeft dit seizoen de tweede beste aanval uit onze competitie. Met 56 doelpunten in 26 competitiewedstrijden doen ze het nét iets minder goed dan Union. Vanzeir en co lieten de netten al 59 keer trillen. Toch vindt Walter Baseggio dat er iets moet veranderen op het middenveld.

De ex-speler van Anderlecht ziet te weinig aanvallende intenties vanuit het paars-witte middenveld. "Olsson is een speler die meer verdedigt en daar heeft Anderlecht er al genoeg van", zei hij bij La Dernière Heure. Hij zou Ashimeru verkiezen boven de Zweed.

"Er is een gebrek aan een echte nummer tien bij Anderlecht, waardoor er te veel ruimte tussen de linies is", zei Baseggio nog. Tegen Eupen stond Ashimeru in de basis door een blessure van Olsson. Benieuwd of Kompany de Ghanees opnieuw in de basis zet als Olsson terug is uit blessure.

Poll: Wie zou jij naast Cullen zetten op het middenveld?

TAGS  I  Anderlecht  I  Eupen  I  Zulte Waregem

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024