Anderlecht herpakt zich en neemt met wereldgoal revanche tegen Eupen

Zondag 06 februari 2022 - 20:18   I   door Redactie

Anderlecht leeft nog. Na twee nederlagen en een pover gelijkspel tegen Eupen in de beker won het zondagavond tegen datzelfde Eupen en klimt het zo opnieuw naar de vierde plaats.

Anderlecht-Eupen 4-1

Eigenlijk was de partij al gespeeld na zeven minuten. Door twee monumentale blunders van de bezoekende verdedigers konden eerst Zirkzee en daarna Kouamé al snel 2-0 maken. Al toonde ook de thuisploeg zich opnieuw kwetsbaar achterin.

Prevljak profiteerde van slecht uitverdedigen en prikte in minuut dertien al de aansluitingstreffer binnen. Maar dat wilde Zirkzee niet zomaar laten gebeuren. Met een fantastische omhaal legde hij nog voor de rust de 3-1 binnen.

En dat was meer dan voldoende voor de verdiende drie punten. In de tweede helft kon enkel nog de ingevallen Raman in de slotfase een doelpuntje meepikken. Anderlecht wipt zo opnieuw over Charleroi naar de vierde plaats.

Poll: Denk je dat Anderlecht bij de eerste vier eindigt?