Ongeloof na nieuwe transfer Club: "Mond viel open toen ik het nieuws vernam"

Ongeloof na nieuwe transfer Club:
Zondag 06 februari 2022 - 08:00   I   door Redactie

In tegenstelling tot vorige jaren was het een kalme wintermercato, zeker voor de Belgische clubs. Maar toch slaagde Club Brugge er in de meeste aandacht naar zich toe te trekken.

In de eerste plaats met de transfer van de vrij onbekende Armeense aanvaller Sargis Adamyan, maar vooral met de komst van Denis Odoi die een halfjaar voor het verstrijken van zijn contract weggeplukt werd bij Fulham.

En dat wekte niet alleen verbazing in de Jupiler Pro League, maar zeker ook bij Fulham zelf. En dan vooral bij ploegmaat Tim Ream, die jarenlang samen met Odoi in de verdediging speelde. In The Sun doet hij daar een boekje over open. 

 "Ik had totaal geen idee dat hij zou vertrekken", aldus Ream. "Ik ging naar bed rond half tien 's avonds en tegen zes uur stond ik weer op. Plots stonden 45 nieuwe berichten in onze groepschat." Maar deze keer dus niet over één van de gewone onderwerpen.

Liegen

"Toen ik het nieuws vernam viel mijn mond open en vroeg ik mezelf af of dit wel echt waar was. Ik zou liegen als ik zeg dat dit me niet geraakt heeft. Je spendeert vijfenhalf jaar samen met een kerel en plots is hij in een oogwenk vertrokken." Liefde is...

Poll: Was jij ook verrast door de transfer van Odoi?

TAGS  I  Club Brugge  I  Fulham  I  OHL  I  STVV  I   Anderlecht  I  Lokeren

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024