Anderlecht wordt plots compleet onderuit gehaald: "Dit leunt dicht tegen laster aan"

Anderlecht wordt plots compleet onderuit gehaald:
Vrijdag 04 februari 2022 - 20:15   I   door Redactie

De beste ambassadeurs zijn spelers die tevreden de club verlaten. Maar let goed op met diegenen die met ambras vertrekken. Dat zijn meestal diegenen die achteraf nog eens zwaar durven uithalen.

Zoals Thomas Didillon bijvoorbeeld. Bij RTBF kwam de doelman die afgelopen zomer definitief van Anderlecht naar Cercle Brugge verhuisde niet alleen terug op zijn eigen situatie, maar ook op die van ex-ploegmaat Adrien Trebel. En daarbij haalde hij bijzonder zwaar uit.

Dat de Franse middenvelder amper aan spelen toekwam en Kompany hem bij het begin van het seizoen terugzette naar de B-kern vindt Didillon helemaal niet kunnen.En dat liet hij bij de Franstalige openbare zender duidelijk merken.

"Ze hebben hem bij het huisvuil gezet zonder dat hij een zware fout gemaakt had of er een probleem was met zijn competenties", aldus Didillon. "Maar van Anderlecht verbaast me dat niet", waarmee de goalie verwijst naar de manier waarop hij zelf gedwongen werd te vertrekken.  

Domheid

"Anderlecht heeft Adrien naar het derde plan gestuurd, hem doen doorgaan voor strontvlieg terwijl hij veruit de beste middenvelder in België is. Op wettelijk niveau zat dat zelfs dicht tegen laster aan. Die hele historie is van een onnoemelijke domheid."

Poll: Vind je dat Didillon overdrijft?

TAGS  I  Anderlecht  I  Cercle Brugge

zaterdag 4 mei 2024

vrijdag 3 mei 2024

donderdag 2 mei 2024

woensdag 1 mei 2024