Stefano Denswil toont zich van zijn beste zijde en helpt Club Brugge uit de nood

Stefano Denswil toont zich van zijn beste zijde en helpt Club Brugge uit de nood
Zondag 30 januari 2022 - 19:00   I   door Redactie

De beste reclame voor een voetbalclub zijn ex-spelers die elders gaan vertellen welke fantastische tijd ze wel niet beleefd hebben. En soms levert dat zelfs een transfer op.

Zoals nu blijkbaar met Andreas Skov Olsen het geval was. De Deense flankaanvaller maakte de overstap van Bologna naar Club Brugge, terwijl hij ook het hof gemaakt werd door heel wat andere clubs. Maar toch wou hij zelf absoluut naar België afzakken.

Nu lekt uit dat Stefano Denswil daar voor een groot stuk tussen zat. De Nederlandse verdediger speelde over twee periodes verdeeld in totaal vijf jaar voor blauw-zwart en zit tegenwoordig bij... Bologna, waar hij dus ploegmaat was van Skov Olsen.

"Ik heb bij Bologna met Stefano samen gespeeld, die hier toch veel jaren doorbracht", verklapt de Deen zelf in een filmpje dat ClubTV verspreidde. "Hij vertelde me vanalles over deze club en het waren eigenlijk alleen maar positieve dingen. Ik kan niet wachten om iedereen te ontmoeten en van start te gaan."

Toekomst

Misschien dat Club Brugge Denswil dus toch best een bedankkaartje stuurt. En wie weet kan de Nederlander in de toekomst nog wel andere potentiële versterkingen overtuigen. De beste reclame blijft duidelijk mondelinge reclame.

Poll: Geloof jij in de overtuigingskracht van ex-spelers?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024

zondag 14 april 2024

zaterdag 13 april 2024

vrijdag 12 april 2024