Dries Mertens vreest voor vertrek: "Dat interesseert me allemaal niet"

Dries Mertens vreest voor vertrek:
Donderdag 20 januari 2022 - 15:00   I   door Redactie

Het zit eraan te komen. Dries Mertens zou na negen jaar 'zijn' Napoli wel eens kunnen verlaten. Voorzitter Aurelio De Laurentiis is niet bereid om zijn contract te verlengen. Zeker niet aan dezelfde voorwaarden.

Zowel Dries Mertens als zijn vrouw Kat Kerkhofs houden van het leven in Napels, maar de Rode Duivel blijft realistisch. "Ik weet dat er twee opties zijn en dat het goed mogelijk is dat we afscheid van elkaar zullen nemen", zei hij bij Corriere dello Sport.

"En ik weet ook dat er in dat geval zal worden gehuild bij ons thuis. Ikzelf, Kat, de baby, geloof mij maar", aldus een emotionele Mertens. "Wij zijn hier namelijk ontzettend gelukkig. Maar je moet ook realistisch en praktisch te werk gaan, Napoli heeft mij misschien niet meer nodig."

Liefde

Hij is helemaal verliefd op de club en de stad, maar ook bij de supporters is Mertens bijzonder graag gezien. "Geld interesseert me niet. Napoli is genoeg. Ik moet nu veel doelpunten scoren om de voorzitter te overtuigen mijn contract te verlengen", sloot hij af.

Lukt hem dat niet? Dan wacht vermoedelijk een MLS-avontuur op hem. Zowel Inter Miami als Toronto FC willen de Rode Duivel binnenhalen. Met Lorenzo Insigne haalde Toronto al een maatje van Mertens. Benieuwd wat het wordt: trekt hij naar de MLS of blijft hij toch bij Napoli?

Poll: Waar speelt Mertens volgend seizoen?

TAGS  I  Napoli  I  Toronto FC  I  Inter Miami  I  Rode Duivels

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024

zondag 24 maart 2024