'Club Brugge pakt zwaar uit en haalt oude bekende voor zes miljoen euro'

'Club Brugge pakt zwaar uit en haalt oude bekende voor zes miljoen euro'
Zondag 16 januari 2022 - 11:30   I   door Redactie

Volgens Vincent Mannaert ging Club Brugge tijdens de wintermercato nog even de kat uit de boom kijken, maar het tegendeel blijkt nu waar. Blauw-zwart zou nu immers uitpakken met een stevige transfer.

Zaterdag lekte uit dat Club Brugge zijn pijlen gericht had op de 22-jarige Deense flankaanvaller Andreas Skov Olsen van Bologna. Blauw-zwart was in concurrentie met FC Kopenhagen en vooral Glasgow Rangers, dat zelfs al een bod van zes miljoen euro zou hebben uitgebracht. 

Maar Het Laatste Nieuws meldt nu dat dankzij de persoonlijke voorkeur van de speler de Bruggelingen meer dan een streepje voor zouden hebben: "De komst van Andreas Skov Olsen zit in een stroomversnelling - verwacht wordt dat de international eerstdaags zijn handtekening plaatst."

Met de transfer zou een som van ongeveer 5 à 6 miljoen euro gemoeid zijn, ongeveer het bedrag dat het Italiaanse Bologna in de zomer van 2019 uittrok voor de Deense international. "Rond die tijd al had Club hem op de radar - pas 2,5 jaar later lijkt het daadwerkelijk tot een transfer te komen", aldus nog de krant.

Poll: Vind je dit een goede transfer?

TAGS  I  Club Brugge  I  Bologna  I  Rode Duivels  I  Denemarken  I  FC Kopenhagen  I  Glasgow Rangers

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024