Marc Degryse maait Alfred Schreuder meteen zwaar onderuit

Marc Degryse maait Alfred Schreuder meteen zwaar onderuit
Dinsdag 04 januari 2022 - 07:00   I   door Redactie

Alfred Schreuder is de nieuwe hoofdcoach van Club Brugge. De 49-jarige Nederlander was in het verleden voornamelijk assistent-coach. Hoofdcoach was hij enkel even bij FC Twente en Hoffenheim. Marc Degryse is niet overtuigd van de keuze van Club.

"Het wordt dus Alfred Schreuder. Die had ik niet op mijn lijstje gezet", zei Degryse bij Het Laatste Nieuws. "Ik ken Schreuder als voetballer en als assistent-trainer, maar niet als hoofdcoach. Dat is ook logisch: Schreuder is nog nooit ergens langdurig T1 geweest, hij kende slechts korte passages bij FC Twente en Hoffenheim."

"Schreuder heeft gewerkt met grote namen als Preud'homme en Koeman, dus hij zal wel weten hoe het voetbal in mekaar steekt, maar hij heeft niet het charisma of de status van die mannen... Vandaar dat ik zeg: dit zou niet mijn keuze geweest zijn", aldus de analist. 

Schreuder zal er alleszins meteen moeten staan, want Club kan het zich niet veroorloven om Union verder te laten uitlopen. Daarnaast volgt ook nog de dubbele confrontatie voor de beker tegen AA Gent. De beker winnen is één van de doelstellingen dit seizoen.

Poll: Is het te vroeg om zulke uitspraken te doen?

TAGS  I  Club Brugge  I  FC Twente  I  Hoffenheim  I  AA Gent

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022