'Genk troeft andere Belgische topclubs af voor eerste miljoenentransfer'

'Genk troeft andere Belgische topclubs af voor eerste miljoenentransfer'
Maandag 03 januari 2022 - 17:15   I   door Redactie

Sinds de play-offs maar met vier worden gespeeld, is de strijd tussen de topclubs in de Jupiler Pro League alleen maar feller geworden. En wie eruit dreigt te vallen kan altijd iets meer in de wintermercato.

Dan spreken we uiteraard over KRC Genk. Met een magere negende plaats op maar liefst acht punten van de vierde plaats (en dat kunnen er nog meer worden als Antwerp zijn inhaalmatch tegen KV Kortrijk wint) wordt het aartsmoeilijk, zoniet onmogelijk om alsnog bij de eerste vier te raken.

En dus drukten de Limburgers door voor Mohammed Aziz Ouattara, de 20-jarige defensieve middenvelder van het Zweedse Hammarby, die volgens Zweedse bronnen ook in de belangstelling stond van andere Belgische topclubs. Maar die grijpen dus naast het toptalent.

Genk zou naar verluidt zo'n drie miljoen euro betalen voor de sterkhouder, die niet alleen een landgenoot is van de Brugse recordtransfer Odilon Kossounou, maar tevens vlak achter hem komt in de ranglijst van duurste uitgaande transfers van Hammarby. Club betaalde immers 3,85 miljoen voor Kossounou.

Resultaten

Afwachten nu maar of de miljoenentransfer direct zal kunnen renderen in de Cegeka Arena, want KRC Genk moet echt wel meteen resultaten boeken als het alsnog in de play-offs wil raken. 

Poll: Was dit de transfer die Genk nodig had volgens jou?

TAGS  I  Anderlecht  I  Club Brugge  I  AA Gent  I  KRC Genk  I  Antwerp  I  Standard  I  Hammarby

woensdag 28 februari 2024

dinsdag 27 februari 2024

maandag 26 februari 2024

zondag 25 februari 2024