'Anderlecht pakt mogelijk uit met transfer van ex-smaakmaker'

'Anderlecht pakt mogelijk uit met transfer van ex-smaakmaker'
Donderdag 30 december 2021 - 08:30   I   door Redactie

In het Lotto Park wordt door de 16 op 18 weer luidop gedroomd van een titel. Om weer de beste van België te worden, zullen ze aanvallende versterking moeten zoeken.

Vincent Kompany kiest de laatste wedstrijden resoluut voor het vaste spitsenduo Kouamé-Zirkzee. Beide spitsen zijn echter gehuurd. Kouamé keert na het seizoen terug naar Fiorentina, terwijl Zirkzee terug zal keren naar Bayern München. 

Dan heeft Anderlecht niet veel andere opties meer. Benito Raman zou dan zijn kans kunnen krijgen. Daarnaast hebben ze ook nog Antoine Colassin in de rangen. Er zal dus aanvallende versterking gezocht moeten worden. Paars-wit kan een ex-smaakmaker gratis binnenhalen.

Lukasz Teodorczyk is namelijk een vrije speler. De Poolse aanvaller beëindigde in onderling overleg met Udinese zijn contract. Bij Anderlecht scoorde hij 45 keer en gaf hij 9 assists in 93 wedstrijden. Of Teo opnieuw naar Anderlecht zal trekken is maar de vraag, want hij is ondertussen al 30 jaar en kon niet overtuigen bij Charleroi en Udinese.

Poll: Zou Teodorczyk een meerwaarde kunnen zijn voor Anderlecht?

TAGS  I  Anderlecht  I  Charleroi  I  Udinese  I  Fiorentina  I  Bayern München

woensdag 24 april 2024

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024