Opeens zware twijfels over Bernd Storck: "Ongezien wat hij doet"

Opeens zware twijfels over Bernd Storck:
Maandag 13 december 2021 - 13:00   I   door Redactie

Het schokeffect waar KRC Genk op hoopte met het ontslag van John van den Brom en de aanstelling van Bernd Storck is er nog niet gekomen. En de grote vraag is opeens óf die er ooit zal komen.

Want de manier waarop de Duitse trainer zijn intrede maakte, doet bij waarnemers en analisten serieus de wenkbrauwen fronsen. Niet in het minst bij journalist Tom Boudeweel, die bij Sporza zijn twijfels uit.

"In Gent liep het voor KRC Genk al beter dan in Wenen en Storck reageerde opvallend positief", aldus Boudeweel. "Zeker na de zware uithalen richting zijn spelers na de nederlaag in de Europa League. Ongezien vond ik dat, omdat je toch als nieuwe coach met die groep voort moet."

"Ik heb vorige week al mijn twijfels geuit over de match tussen KRC Genk en Storck, een beetje zoals Bölöni en AA Gent vorig seizoen. Geen coach voor de lange termijn en daar lijkt Genk toch wel even aan toe, maar het moet wel gebeuren. In de stand staat Genk al tien punten achter de vierde plaats."

Manier van werken

"De coach zegt dat ze tijd nodig hebben. Hij probeert die ook te kopen door zijn uitspraken, maar die tijd is er niet", vervolgt Boudeweel. "Neen, net daarom hebben ze Storck in huis gehaald, om een schokeffect te creëren. Dat hebben we nog niet gezien."

Of het goedkomt durft hij te betwijfelen: "Ik wil wel eens kijken hoe de spelersgroep en de club de komende dagen en weken omgaat met de manier van werken van Storck en zijn figuur. Mocht KRC Genk momenteel het zelfvertrouwen van de trainer hebben, dan stond het nu los op kop."

Poll: Denk jij dat Storck een goede trainer is voor KRC Genk?

TAGS  I  KRC Genk  I  Rapid Wien  I  AA Gent

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022

maandag 15 augustus 2022

zondag 14 augustus 2022