'Hans Vanaken is op weg naar de Premier League'

'Hans Vanaken is op weg naar de Premier League'
Vrijdag 10 december 2021 - 08:00   I   door Redactie

Hans Vanaken is misschien wel de meest constante speler in onze competitie. Hij won dan ook in 2018 en 2019 de Gouden Schoen. Iedereen vraagt zich luidop af wanneer hij die stap hogerop zal zetten.

Eerder sprak zijn vader al over een mogelijke transfer in HLN Sportcast: "Misschien is die honger er wel, maar dan zullen alle puzzelstukjes in mekaar moeten passen. De kans om prijzen te pakken is alleszins een heel belangrijke factor voor Hans."

West Ham had eerder al interesse in de spelmaker van Club Brugge, maar tot een transfer kwam het niet. De Hammers deden toen niet mee voor de prijzen, maar moesten vechten tegen degradatie. Vermoedelijk zat dat er voor iets tussen.

Dit seizoen doet West Ham het veel beter. Ze stootten door naar de volgende ronde in de Europa League en staan vierde in de Premier League. Ze knikkerden Manchester City ook uit de Carabao Cup en zitten zo in de kwartfinale.

Als West Ham dit niveau blijft aanhouden en een prijs kan binnenhalen, is een transfer voor Vanaken naar Londen wel plots een mogelijkheid.

Poll: Kan Hans Vanaken het niveau van de Premier League aan?

TAGS  I  Club Brugge  I  West Ham  I  Manchester City

zaterdag 18 mei 2024

vrijdag 17 mei 2024

donderdag 16 mei 2024

woensdag 15 mei 2024

dinsdag 14 mei 2024