Enorme opsteker voor Club Brugge in aanloop naar PSG

Enorme opsteker voor Club Brugge in aanloop naar PSG
Donderdag 02 december 2021 - 20:00   I   door Redactie

Volgende dinsdag heeft Club Brugge een aartsmoeilijke taak te volbrengen. Het moet beter doen dan RB Leipzig op de laatste speeldag van de Champions League. Dat betekent dat ze minstens een punt moeten pakken in PSG. In aanloop naar die wedstrijd zijn er drie elementen waar Club zich aan kan optrekken.

Om te beginnen is er de blessure van Neymar. De Braziliaan geraakte afgelopen weekend geblesseerd tijdens de wedstrijd tegen Saint-Etienne. Hij zal minstens twee maanden out zijn door een enkelblessure. Het is nog maar de vraag of hij anders wel had gespeeld, want PSG is hoe dan ook tweede in de groep.

Ten tweede is er het vertrouwen dat Club Brugge de laatste week getankt heeft tegen Genk. De twee overwinningen in Limburg deden zichtbaar deugd voor de spelers en voor Philippe Clement. Het spel was nog niet altijd hoe Clement het zou willen, maar met vertrouwen starten tegen PSG zou al wonderen kunnen verrichten.

Tenslotte wist PSG gisteren in eigen huis Nice niet te kloppen. Het werd een droge 0-0. De vedetten uit Parijs schoten wel 22 keer richting doel, maar slechts 5 van die schoten waren binnen het kader. Daar moet Club Brugge wel motivatie uit puren.

Poll: Denk jij dat Brugge gaat stunten tegen PSG?

TAGS  I  Club Brugge  I  PSG  I  Saint-Etienne  I  Genk  I  Nice

donderdag 27 januari 2022

woensdag 26 januari 2022

dinsdag 25 januari 2022