Juventus wil nóg een Rode Duivel naar Italië halen

Juventus wil nóg een Rode Duivel naar Italië halen
Zaterdag 27 november 2021 - 16:00   I   door Redactie

Juventus doet het niet goed in de Serie A. Ze staan momenteel achtste en uiteraard is dat voor een grote club als Juve veel te laag. Ze willen zich op verschillende fronten versterken en denken daarbij aan enkele Rode Duivels.

De Oude Dame heeft al een hele tijd interesse in Axel Witsel. Eind oktober stond in het Italiaanse La Gazzetta dello Sport dat Witsel helemaal bovenaan de transferlijst stond van Juve. Bij Dortmund loopt zijn contract nog tot het einde van dit seizoen. Ook Eden Hazard werd in het verleden al gelinkt aan een overstap naar de Italiaanse grootmacht.

Volgens La Dernière Heure komt daar nu nog een derde Belg bij: Timothy Castagne. Hij reageerde bij hen op het nieuws: "Dat zijn slechts geruchten. We hebben daarom niet noodzakelijk contact. In ieder geval voel ik me goed hier in Engeland." Hij wilt sowieso eerst nog een tijdje in de Premier League spelen voor hij een transfer zou overwegen. "Ik zit hier nog maar een jaar, dus ik ben niet gehaast om alweer te vertrekken. Maar de interesse van een club als Juventus is uiteraard flatterend."

Poll: Zou jij de overstap maken van Leicester City naar Juventus als je hem was?

TAGS  I  Juventus  I  Dortmund

donderdag 18 augustus 2022

woensdag 17 augustus 2022

dinsdag 16 augustus 2022