John Van den Brom schuift Paul Onuachu aan de kant bij Genk

John Van den Brom schuift Paul Onuachu aan de kant bij Genk
Donderdag 25 november 2021 - 18:10   I   door Redactie

Het is van te moeten vanavond voor KRC Genk. Om 18u45 wordt de aftrap gegeven in het Maksimirstadion van Dinamo Zagreb. John Van den Brom gaf eerder al aan zijn ploeg niet overhoop te zullen gooien, maar wie naar de basisspelers kijkt, zal zien dat er toch wat opmerkelijke wijzigingen doorgevoerd werden door de Nederlander.

Zo wordt Paul Onuachu naar de bank verwezen. De voorbije 2 wedstrijden kon hij allerminst overtuigen en hij voetbalde alsof hij mentaal al met een transfer bezig was. Iké Ugbo is de man die het vanavond zal moeten doen voor de Limburgers. Als Ugbo zich vanavond bewijst, zal het in de toekomst nog een moeilijke opdracht worden voor Van den Brom om te kiezen tussen de twee Nigeriaanse spitsen.

Nog 2 belangrijke wissels: ook Lucumi en publiekslieveling Kristian Thorstvedt starten vandaag niet aan de aftrap. Mark McKenzie en Carel Eiting komen in hun plaats.

Tenslotte mag Theo Bongonda zijn kunstjes nog eens boven halen. Hij stond niet meer in de basis bij Genk sinds de 0-3 nederlaag tegen Gent op 24/10.

Poll: Met welke spits was jij gestart aan de wedstrijd?

TAGS  I  KRC Genk  I  Dinamo Zagreb  I  Gent

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022

donderdag 19 mei 2022