Koppige Van den Brom houdt vol: "Daar hebben we de spelers niet voor"

Koppige Van den Brom houdt vol:
Donderdag 25 november 2021 - 11:00   I   door Redactie

1 op 6 is het rapport van Racing Genk tegen staartploegen Cercle Brugge en Beerschot. Tegen Cercle Brugge speelde Genk ronduit slecht. Tegen Beerschot creëerden ze wel genoeg kansen, maar toch verloren ze 2-0 op 't Kiel. Het moment om de tactiek aan te passen tegen Zagreb, zou je denken. John Van den Brom denkt er anders over.

"Als we plots op een heel andere manier zouden gaan spelen, zouden de spelers denken: 'Waar is de staf mee bezig?'. We hebben daar bovendien de jongens niet voor. Ik wil niet dat waar we elke dag aan werken zomaar overboord gooien”, gaf hij aan bij Het Belang van Limburg.

Nochtans liet het spelniveau van de Genkies de laatste weken vaak te wensen over. De druk neemt toe, ook voor Van den Brom. "Druk is er altijd. Dat is niet anders dan voor zondag. Dit is een grote club. Wij moeten het gewoon match per match bekijken. We hebben een grote kern, waar we heel tevreden over zijn. Ik ben blij deze selectie te kunnen gebruiken in het drukke programma van de komende weken."

TAGS  I  KRC Genk  I  Cercle Brugge  I   Beerschot  I  Zagreb

maandag 23 mei 2022

zondag 22 mei 2022

zaterdag 21 mei 2022

vrijdag 20 mei 2022