Birger Verstraete onthult het grote probleem van Antwerp

Birger Verstraete onthult het grote probleem van Antwerp
Donderdag 25 november 2021 - 09:00   I   door Redactie

Antwerp moet vanavond vol aan de bak op het veld van Eintracht Frankfurt. Er is maar één ding belangrijk: winnen. Wint The Great Old niet? Dan is voor hen het Europese verhaal al over. Birger Verstraete weet waar het schoentje knelt.

Antwerp presteert de laatste weken wisselvallig. Zo sterk en samenhangend tegen Club Brugge, zo zwak en onzeker tegen STVV. Birger Verstraete meent de reden te kennen van de mindere prestaties. "Te weinig klootzakjes", zo liet hij verstaan aan Het Nieuwsblad. Coach Brian Priske is het daarmee eens: “Een beetje meer ervaring op het juiste moment zou ons van pas komen. Want we hebben niet alleen een heel nieuwe ploeg, sommige jongens zijn ook erg jong."

Hoog tijd om de klootzakjes uit te hangen dus deze avond, want het zal nodig zijn tegen de gewiekste Duitsers. Antwerp moet sowieso 6 op 6 halen om door te stoten in Europa (Europa League of Conference League). Als ze voldoen aan die voorwaarde, mag Fenerbahçe niet meer dan 1 op 6 halen of Olympiakos mag niet winnen van Frankfurt op de laatste speeldag. Bij een 4 op 6 van Antwerp is het onherroepelijk voorbij.

TAGS  I  Antwerp  I  Eintracht Frankfurt  I  Club Brugge  I  Olympiakos  I  STVV

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024

maandag 15 april 2024