'Roberto Martinez moet helemaal niet luisteren naar Philippe Clement'

'Roberto Martinez moet helemaal niet luisteren naar Philippe Clement'
Woensdag 10 november 2021 - 14:00   I   door Redactie

De Jupiler Pro League ligt op zijn gat. Alle aandacht gaat nu naar de Rode Duivels, die in de komende week WK-kwalificatiematchen spelen tegen Estland en Wales.

En dat baart Club Brugge-coach Philippe Clement zorgen. Concreet vreest hij dat zijn internationals Vanaken en De Ketelaere in het al drukbezette programma overbelast zouden worden en daarom lanceerde hij een oproep om zijn spelers te sparen, omdat die 3 dagen na Wales al tegen KV Mechelen moeten spelen.

"Ik heb alle begrip voor de vraag van Clement, maar de bondscoach moet die natuurlijk naast zich neerleggen", aldus Peter Vandenbempt in De Tribune. "Zo eenvoudig is het. Het programma van de nationale ploeg is daar. De bondscoach moet spelers los van de clubbelangen selecteren en opstellen."

"Ik versta wel dat Clement - terecht - verwijst naar de behandeling die bepaalde spelers de vorige keer hebben gekregen. Die moesten niet mee afreizen naar Wit-Rusland, omdat ze dan sneller bij hun club waren. Een goede beslissing, maar dan ik begrijpen dat Clement dat bijvoorbeeld ook wil voor De Ketelare."

Poll: Vind jij dat Martinez moet luisteren naar Clement?

TAGS  I  Rode Duivels  I  Estland  I  Wales  I  Club Brugge

vrijdag 26 april 2024

donderdag 25 april 2024

woensdag 24 april 2024