Antwerp haalt in knotsgekke match tegen Fenerbahçe Europese slag thuis

Antwerp haalt in knotsgekke match tegen Fenerbahçe Europese slag thuis
Donderdag 21 oktober 2021 - 20:38   I   door Redactie

In de wedstrijd van de laatste kans was Antwerp donderdagavond verplicht om iets te rapen op het veld van Fenerbahçe. Dat deed het ook, waardoor het mag blijven dromen van Europese overwintering.

Antwerp-Fenerbahçe 2-2

De match begon ook fantastisch met een vroege goal van Ally Samatta in de derde minuut. Uitgerekend Samatta, de spits die door... Fenerbahçe uitgeleend is aan Antwerp. Dat deed pijn voor de Turken.

Maar die pijn verbeten ze en vervolgens trok aanvaller Valencia alle aandacht naar zich toe. De Ecuadoriaan maakte eerst gelijk en dwong vervolgens twee strafschoppen af. De eerste mikte hij met een Panenka op de lat, de tweede legde hij wel netjes in de hoek.

Maar Antwerp toonde zich na rust mentaal sterk en nam het commando over. Nadat Verstraete een uitstekende hoekschop trapte en Gerkens de bal onhoudbaar binnenkopte werd dat ook vertaald naar het scorebord.

Dromen

De Fenerbahçe-trainer probeerde vervolgens met vier (!) wissels tegelijkertijd de bakens te verzetten, maar dat lukte niet meer. En zo behaalde Antwerp verdiend zijn eerste punt in deze Europa League-groep. Dromen mag dus nog altijd.

TAGS  I  Antwerp  I  Olympiakos  I  Eintracht Frankfurt  I  Fenerbahçe

zondag 24 september 2023

zaterdag 23 september 2023

vrijdag 22 september 2023

donderdag 21 september 2023