Razende Roksana, Wag van ex-Genkie Malinovskiy, beschuldigt Man United

Razende Roksana, Wag van ex-Genkie Malinovskiy, beschuldigt Man United
Woensdag 20 oktober 2021 - 20:00   I   door Redactie

Voetbal is oorlog. Zeker als het om miljoenen gaat worden er wel eens ongeoorloofde middelen gebruikt. En dat is ook wat Manchester United lijkt gedaan te hebben in aanloop naar de CL-match tegen Atalanta.

Want de Mancunians nemen het woensdagavond op tegen de Italiaanse subtopper. En om de tegenstander vermoeid aan de aftrap te laten komen, lijken ze een oud, maar zeer effectief truukje te hebben toegepast: de spelers uit hun slaap houden.

Het is niet voor het eerst dat supporters van een ploeg de nacht voor een match veel lawaai komen maken bij het hotel waar de komende tegenstander slaapt. Door middel van gezangen, vuurwerk of iets anders.

Maar wat Atalanta overkwam in het Engelse hotel in Manchester tartte alle verbeelding. Want tot maar liefst zes keer toe ging het brandalarm af, waardoor de Atalanta-spelers al van een gat in de nacht wakker waren en niet meer konden slapen.

"Verschrikkelijk"

Onder de spelers ook ex-Genkspelers Joachim Maehle en Ruslan Malinovskyi. De vrouw van die laatste nam geen blad voor de mond. "Denken jullie echt dat dit toeval is? Ik denk het niet. Dit is gewoon verschrikkelijk. Ik hoop dat onze fans onze spelers gaan steunen en hetzelfde gaan doen voor de return."

Poll: Denk jij dat het toeval is?

TAGS  I  KRC Genk  I  Club Brugge  I  Atalanta  I  Oekraïne  I  Manchester United

zondag 4 december 2022

zaterdag 3 december 2022

vrijdag 2 december 2022