Kevin De Bruyne kan het niet geloven: 'Megalomane miljoenentransfer in de maak'

Kevin De Bruyne kan het niet geloven: 'Megalomane miljoenentransfer in de maak'
Vrijdag 13 augustus 2021 - 13:30   I   door Redactie

Aan de vooravond van de start van de Premier League is Kevin De Bruyne nog niet wedstrijdklaar. Maar eens hij dat wel zou zijn zou er hem wel eens een serieuze verrassing kunnen wachten.

Een heel aangename dan wel, want na de recordtransfer van Jack Grealish die voor 117 miljoen euro van Aston Villa naar Manchester City verhuisde, zou de Engelse kampioen nu ook Harry Kane aantrekken als nieuwe ploegmaat voor De Bruyne.

Te mooi bijna om waar te zijn voor de Rode Duivel die zo zijn diepste wensen in vervulling ziet gaan. Bij de verlenging van zijn contract stelde De Bruyne immers de voorwaarde dat Manchester City zich aanvallend voldoende zou versterken.

150 miljoen euro

Grealish was een eerste statement, de komst van Harry Kane zou dat nog meer zijn. En die transfer lijkt er nu echt wel aan te komen. Want Engelse media berichten dat The Cityzens een bod van maar liefst 150 miljoen euro zou doen bij Tottenham

En dat zou voldoende moeten zijn om de 28-jarige topschutter weg te halen uit Londen. Daarmee zou Manchester City voor de tweede keer op rij het Engelse transferrecord breken. Tot vreugde van Kevin De Bruyne.

TAGS  I  Manchester City  I  Rode Duivels  I  Tottenham  I  Leicester

vrijdag 19 april 2024

donderdag 18 april 2024

woensdag 17 april 2024

dinsdag 16 april 2024