'Matz Sels verrast Belgische voetbalfans en maakt spectaculaire transfer'

'Matz Sels verrast Belgische voetbalfans en maakt spectaculaire transfer'
Maandag 26 juli 2021 - 17:30   I   door Redactie

De carrière van Matz Sels is niet altijd gelopen zoals hij het zelf graag zou gehad hebben, maar op zijn 29ste kan de doelman toch terecht komen bij een absolute topclub.

Want dat is Lille toch. Niet zo'n grote naam als PSG, Marseille of Lyon, maar wel altijd meedraaiend aan de top en af en toe eens de hoofdvogel afschietend. Zoals afgelopen seizoen, toen het verrassend maar verdiend Neymar en PSG van de titel hield.

Sels zag het bij wijze van spreken voor zijn ogen gebeuren, want de reserve bij de Rode Duivels keept nu al drie seizoenen bij Strasbourg en bouwde in de Ligue 1 een prima reputatie uit. Vandaar de interesse van Lille.

Eerste keeper

Franse bronnen melden nu dat de Franse landskampioen zou doordrukken voor Sels, die bij Strasbourg wel nog tot 2024 onder contract ligt. Omdat Lille in onze landgenoot de vervanger ziet van eerste keeper Mike Maignan die naar Milan trekt.

En dat zou toch een straffe transfer zijn. Vooral omdat er in België niet meer op gerekend werd dat Sels opnieuw boven water zou komen. Op zijn hoogtepunt bij AA Gent, kon hij zich bij Newcastle en daarna Anderlecht echter nooit meer doorzetten, waarna hij dus naar Frankrijk trok.

Poll: Denk jij dat Sels goed genoeg is om eerste keeper te zijn bij Lille?

TAGS  I  AA Gent  I  Anderlecht  I  Strasbourg  I  Lille

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022