Hierom gaat Club Brugge een nieuwe keeper halen: "Wat doet hij nu?!" (VIDEO)

Hierom gaat Club Brugge een nieuwe keeper halen:
Woensdag 14 juli 2021 - 14:30   I   door Redactie

Club Brugge zit met twijfels in aanloop naar de wedstrijd om de Supercup van komende zaterdag tegen KRC Genk. Maar niet alleen Club Brugge, ook en vooral doelman Senne Lammens (19).

Want die ging bij de 2-4-nederlaag tegen Utrecht in de fout bij de 1-2. Hij kwam ver zijn doel uit om de bal af te schermen terwijl die over de achterlijn ging rollen, maar werd verrast door de slimme Van der Kust die de bal nog net kon afsnoepen en zo gemakkelijk scoorde.

Op zich zeker geen drama - het was dan ook een oefenmatch - en zegt al helemaal niets over de kwaliteiten van Lammens. Maar het drukt Club Brugge wel nog eens met de neus op de feiten. Namelijk dat een jonge onervaren keeper nu éénmaal fouten maakt.

De grote vraag is of blauw-zwart zich dat kan permitteren. Het antwoord lijkt neen te zijn. Want als Mignolet uitvalt gaapt er een te groot gat, zeker naar het niveau van de Champions League waar Club straks opnieuw aan de slag moet.

Vervanger van Horvath

En dus valt te horen dat de Bruggelingen toch op zoek gaan naar een tweede keeper ter vervangen van Ethan Horvath die zijn aflopende contract niet verlengde en ondertussen bij Nottingham Forest tekende.

Op sociale media gaan ze daar alleszins mee akkoord. Want daar vielen veel supporters van hun stoel toen ze Lammens in de fout zagen gaan. "Hopen dat hij zaterdag zo geen fout maakt", tweette iemand. En dat dachten wellicht velen met hem.

Poll: Vind jij dat Club Brugge een nieuwe tweede keeper moet gaan halen?

TAGS  I  Club Brugge  I  Beerschot  I  Lokomotiva Zagreb  I  KV Kortrijk  I  Zulte Waregem  I  AEK Athene  I  FC Utrecht  I  KRC Genk

maandag 18 maart 2024

zondag 17 maart 2024

zaterdag 16 maart 2024

vrijdag 15 maart 2024