Voetbalfans spuwen... José Mourinho uit tijdens EK-finale: "Hij is een schande!"

Voetbalfans spuwen... José Mourinho uit tijdens EK-finale:
Zondag 11 juli 2021 - 21:48   I   door Redactie

Tijdens een voetbalavond wordt er traditioneel behoorlijk wat afgegeven op sociale media. En wie pech heeft wordt er als zondebok uitgepikt. Meestal een voetballer, tijdens Italië-Engeland was dat een trainer. Zij het niet van één van de finalisten.

Maar wel José Mourinho. En dat heeft alles te maken met zijn voorgeschiedenis met Luke Shaw, de linksback die Engeland zondagavond in de EK-finale al in de tweede minuut op voorsprong bracht tegen Italië.

Het is al langer bekend dat Shaw en Mourinho in hun tijd bij Manchester United veel in de clinch lagen. Daarbij zou de Portugese trainer Shaw meer dan eens vernederd hebben voor de hele kleedkamer. 

(Lees verder onder de afbeelding)

Maar sinds Mourinho in december 2018 werd ontslagen bij ManU, zit de carrière van de 25-jarige verdediger alleen maar in de lift. En dat leek The Special One maar niets te vinden. Zo boorde hij hem na afloop van Tsjechië-Engeland de grond in.

Niemand die er iets van snapte, ook Shaw niet. "Het is geen geheim dat we niet met elkaar overweg konden. Ik probeer het achter me te laten, maar dat lukt hem duidelijk niet. Hij heeft het constant over me, wat ik vrij vreemd vind."

Ultieme wraak

'Wat hij nu zegt is niets vergeleken met hoe het was, als ik eerlijk ben. Maar ik heb het allang achter me gelaten. Het kost me totaal geen moeite om hem te negeren, ik lach er nu om."

De fans konden dat minder, zij zagen de goal van Shaw als de ultieme wraak en spuwden Mourinho op sociale media uit. De 'Fuck You's' vlogen in het rond. "Hij is een schande als trainer", tweette ook iemand.

TAGS  I  Italië  I  Engeland  I  AS Roma

zondag 2 oktober 2022

zaterdag 1 oktober 2022

vrijdag 30 september 2022

donderdag 29 september 2022