Ndayishimiye debuteert, Paintsil sleept gelijkspel uit de brand voor Genk

Zaterdag 10 juli 2021 - 16:01   I   door Redactie

KRC Genk is zaterdagnamiddag op een gelijkspel blijven steken tegen FC Groningen. De bekerwinnaar keek aan de rust tegen een 1-0-achterstand aan, maar invaller Joseph Paintsil sleepte nog een gelijkspel uit de brand. Nieuwkomer Mike Tresor Ndayishimiye maakte zijn debuut.

In een eerste helft die niet al te veel om het lijf had was het Groningen dat halverwege op voorsprong klom. De Leeuw kopte een voorzet tegen de netten en zo was KRC Genk op achtervolgen aangewezen.

Na de pauze maakte Ndayishimiye zijn debuut voor Genk en kwam ook onder meer Paintsil in de ploeg. Met hen in de ploeg gingen de Limburgers op zoek naar de gelijkmaker.

Paintsil behoedde de ploeg van John van den Brom uiteindelijk voor een nederlaag. Op aangeven van Rommens zorgde hij voor de 1-1. In de slotfase was diezelfde Paintsil nog dicht bij de winning goal, maar uiteindelijk bleef het bij 1-1.