"We zijn nu een van de grootste clubs, kijk maar hoe de Gent-spelers vierden toen ze ons klopten"

Woensdag 22 februari 2017 - 16:25   I  

Aan vertrouwen geen gebrek bij Tottenham ondanks de nederlaag tegen AA Gent. Tottenham tankte vertrouwen tegen Fulham door met 3-0 te winnen na een hattrick van Harry Kane. Die stond vandaag de pers te woord.

“We hebben veel vertrouwen voor de wedstrijd donderdag tegen Gent. Natuurlijk was het vorige week moeilijk, ook al omdat we niet onze beste wedstrijd speelden, maar we denken dat we dit kunnen omkeren. Na een paar slechte resultaten waren we terug beter tegen Fulham, vanaf het begin van de wedstrijd", aldus Kane.

“Europa League is wel degelijk belangrijk voor ons, want we willen een trofee winnen. Het is niet het einde van de wereld als we het niet halen, want ik weet dat de club uiteindelijk toch de juiste richting uitgaat”, denkt Kane. “We hadden in het verleden wat problemen met wedstrijden op Wembley, maar we raken het stilaan gewend. Het verschil met White Hart Lane? De fans zitten er daar kort op, en er heerst een fantastische sfeer.”

“We groeien, dus staan we steeds meer onder druk. Tottenham is nu één van de grootste clubs in de Europa League. Kijk maar naar hoe de Gent-spelers vierden toen ze ons klopten vorige week. Het is moeilijk om te zeggen wat we nodig hebben om trofeeën te winnen. Je kan veel zeggen, maar uiteindelijk gaat het toch om wat er op het veld gebeurt. Dan is het gewoon een kwestie van de spelers die ervoor doen wat ze ervoor moeten doen.”

TAGS  I  harry kane  I   tottenham  I   gent

dinsdag 23 april 2024

maandag 22 april 2024

zondag 21 april 2024

zaterdag 20 april 2024