Inter laat Zinho Vanheusden gaan, Belgische topclub wil Standard aftroeven

Inter laat Zinho Vanheusden gaan, Belgische topclub wil Standard aftroeven
Donderdag 08 juli 2021 - 11:00   I   door Redactie

De onderhandelingen over de transfer van Zinho Vanheusden (21) bevinden zich in een eindfase. De beloftevolle verdediger is naar Italië afgereisd om in Milaan met de clubleiding van Inter te praten. De Italiaanse landskampioen gaat Vanheusden terugkopen.

Twee jaar geleden nam Standard Vanheusden over van Inter. Toen werd een gentlemen's agreement afgesloten dat Inter de verdediger deze zomer voor 16 miljoen euro zou terugkopen. Iets wat volgens Het Nieuwsblad te gebeuren staat.

“Vanheusden is vandaag in Milaan om met Inter te praten. Met name waar hij komend seizoen zal spelen is nog een gespreksonderwerp. Het is quasi een zekerheid dat hij verhuurd wordt, maar het is afwachten of hij bij een andere Serie A-club of bij Standard wordt gestald. Duidelijkheid volgt snel”, schrijft Het Nieuwsblad.

Club toont interesse

Standard hoopt dat het Vanheusden komend seizoen kan huren van Inter, maar de Luikse club krijgt flink wat concurrentie. Niet alleen Sassuolo, maar ook… Club Brugge aast opnieuw op Vanheusden. Dat valt te horen in makelaarskringen. Bij blauw-zwart hopen ze de verdediger binnen te halen. Of dat realistisch is, moet nog blijken.

Poll: Zou jij Vanheusden graag naar Club Brugge zien gaan?

TAGS  I  Standard  I  Club Brugge  I  Inter  I  Sassuolo

vrijdag 29 maart 2024

donderdag 28 maart 2024

woensdag 27 maart 2024

dinsdag 26 maart 2024

maandag 25 maart 2024